Osmaneli’de Zincir Market Denetimi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren zincir marketlerde fiyat etiketi denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, ürünlerin raf fiyatları ile kasa fiyatlarının uyumlu olup olmadığı titizlikle kontrol edildi.

Denetimler sırasında, tüketici haklarının korunmasına ve vatandaşların haksız fiyat artışlarından etkilenmemesine yönelik kapsamlı bir çalışma yürütüldü.

Zabıta ekipleri, halkın ekonomik çıkarlarını gözetmek ve ticari etik kurallarına uygun hareket edilmesini sağlamak adına zincir marketlerdeki fiyat uygulamalarını yakından takip etti. Zabıtalar, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirterek, vatandaşların muhtemel mağduriyet yaşamamaları için her türlü önlemin alınacağını ifade etti. Halkın güveni ve ekonomik istikrar için gerçekleştirilen bu çalışmalara ilçe genelinde yoğun bir şekilde devam edileceği kaydedildi. – BİLECİK

Related Posts

Trump bugün harekete geçiyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın bugün otomotiv tarifelerine uygulanacak vergilerin etkisini azaltması için harekete geçmesi bekleniyor.

Gözler Resmi Gazete’de: Parasını faize yatıracaklar dikkat

Türkiye’de mevduat ve fonlara uygulanan stopaj oranlarının tekrar belirlenmesine son iki gün kaldı. Son yapılan düzenlemeyle stopajlarda artışa gidilmişti. 30 Nisan’a kadar yeni stopaj oranlarının açıklanması bekleniyor.

Yatırım hazırlıkları ve işbirlikleri savunma ve havacılık şirketlerine yaradı

Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin savunma yatırımlarını artırma kararı alması ve Türkiye ile de bu kapsamda işbirlikleri yapılması, hem küresel hem yurt içindeki savunma şirketlerinin hisselerinde kayda değer yükselişler olmasını sağladı.

İstanbul’da bugün 84 bin 626 öğrenci bursluluk sınavına girdi

İstanbul’un 38 ilçesinde bugün 84 bin 626 öğrenci İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’na girdi.

Osman Boyner’e hüzünlü veda

Önceki gün 99 yaşında vefat eden Boyner Holding ve TÜSİAD kurucu isimlerinden Osman Boyner dün son yolculuğuna uğurlandı.

Konya’da don felaketi: Kiraz ve meyve bahçeleri büyük zarar gördü

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Konya Akşehir’de don nedeniyle meyve ağaçlarında yüzde 90’a varan zarar meydana geldiğini belirterek, üreticinin desteklenmesi çağrısında bulundu. Özellikle badem, ceviz, kayısı ve kiraz bahçeleri ağır hasar aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir