Son Dakika… DEM Parti açıkladı: ‘Heyetimiz Erdoğan ile buluşacak’

Son Dakika: DEM Partisi Bakırhan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan Görüşmesi

DEM Partisi milletvekili Bakırhan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Bakırhan’ın açıklamaları şu şekilde:

“HEYETİMİZ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK”

Parti heyeti, yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. Bu görüşmenin büyük önem taşıdığının altını çiziyoruz. Bölgesel sorunların arttığı bir dönemde, iç barışımızı güçlendirmek için diyalog kanallarını açık tutmalıyız.”

Sayın Erdoğan ile yapacağımız görüşme, geniş kapsamlı bir demokrasi, hukuk ve iç barışı sağlamak için atılacak önemli adımların başlangıcı olabilir.

Heyetlerimizin yapacağı görüşmelerin ardından, Türkiye için olumlu gelişmelerin yaşanmasını umuyoruz. Bu sürecin, çözüm odaklı bir yaklaşımla devam etmesi en büyük temennimizdir.

AKP’den Açıklama Geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamada, Erdoğan-DEM görüşmesinin önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini duyurdu.

Related Posts

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Egemen eşitliğimiz kabul edilmeden müzakere sürecine geçilmeyecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in ev sahipliğinde, Kıbrıs konusunda New York’ta yapılan 5+1 formatındaki toplantıya katıldı. Tatar, “Eşit uluslararası statümüzün teyidi olmadan müzakerelerin başlamayacağını defalarca anlattık.” ifadelerini kullandı.

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

Antalya’da 4.1 büyüklüğünde deprem

Antalya’nın Gazipaşa İlçesinde Akdeniz açıklarında saat 21.14’te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Amasya’da çarpışan iki araçtan birinin iş yerinin vitrin camına çarpması kamerada

Amasya’da çarpışan iki otomobilden birinin iş yerinin vitrin camına çarpması, güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Samsun’da Ateşe Verilen Araçta Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Samsun’da bir şahıs, park halindeki araca battaniye örtüp ateşe verdi. Görüntüler gün yüzüne çıktı.

Kaymakam Ülkü, Gazdan Zehirlenen Askeri Ziyaret Etti

Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, metan gazından zehirlenen askeri evinde ziyaret etti.