Narin Güran davasında ikinci gün: Sanıklar adliyeye getirildi

Narin Güran Davasında 4 Sanık Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanıyor

Diyarbakır’da geniş güvenlik önlemleri altında devam eden Narin Güran davasında tutuklu 4 sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor. İkinci duruşmanın ikinci gününde tanıkların ifadesi alınıyor.

8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni dere yatağında bulunmuş ve bu olayın ardından tutuklanan sanıklar, Diyarbakır Adliyesi’ne getirilerek duruşmaya başlandı.

Amca Salim Güran, savcının mütalaasına karşı savunmasını yapıyor. Dosya kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar da duruşmada hazır bulunuyor.

Savcının mütalaasında aile bireylerinin organize bir şekilde hareket ederek Narin Güran’ı öldürdüğü belirtiliyor. Gün boyunca süren duruşmada savcı, sanıkların suç ortakları olduğunu ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almaları gerektiğini talep ediyor.

Mahkeme başkanının, savcının ve avukatların sorularına genellikle “Bilmiyorum ve hatırlamıyorum” şeklinde yanıt veren tanıkların ifadesiyle dava dosyasına aile toplantısı görüntüleri de eklenmiş durumda.

Narin Güran Davasında Tanıkların İfadesi Alınıyor

Related Posts

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: ‘Heyetimiz Erdoğan ile buluşacak’

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda DEM Parti İmralı heyetinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini duyurdu.

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Filistin için topladığı paralarla karısını lükse boğdu: İnandırmak için hacca bile gitti

Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaşayan ve sosyal medyada Abdelhamid ismiyle ünlenen 34 yaşındaki Dehran A., Filistinlilere yardım için kampanya başlattı. Kampanyaya yüksek katılım olurken yüzbinlerce euro bağış toplandı. FİLİSTİN İÇİN TOPLADIĞI …

İETT ‘Türkiye’de bir ilk’ diye duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İETT, teknik muayene süreçlerini tamamen dijital ortama taşıyarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Kurum bünyesinde geliştirilen sistemle hem denetim süreçleri hızlandı hem de yılda 100 bin sayfa kağıt tasarrufu sağlandı.

ABD’li şirket Suriye’de güneş enerjisi yatırımı yapacak

ABD’li şirket Suriye’de güneş enerjisi yatırımı yapacak

Uluslararası Af Örgütü: Yüksek Mahkeme’nin F-35 kararı, İsrail’in yaptığı soykırım gerçeğini değiştirmez

Uluslararası Af Örgütü: Yüksek Mahkeme’nin F-35 kararı, İsrail’in yaptığı soykırım gerçeğini değiştirmez