Zonguldak’ta motosiklet tellere çarptı: 1 yaralı

Zonguldak Ereğli’de Motosiklet Kazası: Berkay Çoban Yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Berkay Çoban yaralandı. Kazada motosiklet refüjdeki tellere çarparak takla attı ve kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kavaklık Mahallesi Ereğli Devrek Yolu’nda meydana geldi. Berkay Çoban’ın kullandığı 67 ACY 417 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüjdeki tellere çarptı ve taklalar atarak durabildi. Çevredeki insanlar sürücünün yardımına koşarken, sağlık ekiplerine de haber verildi. Yaralanan Berkay Çoban, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kepez istikametine giden motosikletin yoldan çıkarak refüje ve ardından tel örgülere çarptığı, sürücünün ise takla attığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Related Posts

Annesini ütüyle öldüren babasından şikayetçi oldu

Tekirdağ’da 14 yaşındaki bir çocuk, annesini başına ütüyle vurarak öldüren babasından şikayetçi oldu.

Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti: Sokak röportajları için yeni gelişme

Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, partisinin sokak röportajlarının kontrol altına alınması ve sadece yetkilendirilmiş kişilerce yapılması için TBMM’ye kanun teklifi verdiğini duyurdu.

Sırrı Süreyya Önder’in suikast girişiminde soru işaretleri: Kamuoyuyla neden paylaşılmadı?

DEM Parti suikast girişimi iddialarını doğrularken olaya ilişkin yeni detaylara da ulaşıldı.

Okul bahçesinde öğretmen öldürdüler

Kötü haber Mardin’in Kızıltepe ilçesinden geldi. Okulunun arka bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan ücretli sınıf öğretmeni Abdurrahim Yılmaz (40), hayatını kaybetti.

Bülent Arınç’tan ‘Sırrı Süreyya Önder’e suikast’ sorusuna dikkat çeken yanıt: Görev alanlar dikkatli olsun

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatı nedeniyle DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan’a Meclis’te taziye ziyaretinde bulundu. Önder’e suikast girişimi iddiasına ilişkin soruya Arınç, !Bu süreçte görev alan insanların çok dikkatli olmaları ve devletin onları yakın koruma altında tutmaları gerekir” dedi.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara’dan son dakika İsrail duyurusu: Tarihi anlaşma ihlal edildi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, İsrail saldırılarını önlemek için arabulucularla temasta olduklarını bildirdi. Şara, “İsrail, 1974 tarihli anlaşmayı ihlal etmiştir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir