Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Gözaltına Alındı
‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Güvenlik Şube ekiplerince İran Caddesi’ndeki bir restorantta gözaltına alındı. Ümit Özdağ’ın karayolu vasıtası ile Ankara’dan İstanbul’a getirileceği aktarıldı.
PARTİ ÇAĞRISI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Zafer Partisi’nin ‘Tüm Zafer Partisi ve Ümit Özdağ destekçilerini Vatan Emniyet Müdürlüğü Binası Önüne Davet Ediyoruz’ çağrısına yurttaşlar büyük ilgi gösterdi. Ayrıca Ümit Özdağ’a destek vermek için CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve birçok siyasi isim de Vatan Emniyet önünde toplantı düzenledi.
Ali Mahir’in tweetine buradan ulaşabilirsiniz.
EZİYET ÇEKTİRİRCESİNE…
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu da Ümit Özdağ’ın gözaltına alınmasına ilişkin şu açıklamaları yaptı: “Kendisi her türlü dili kullanırken, AKP kongrelerinde, AKP Genel Başkanı sıfatı ile sorun olmuyor fakat kendisine bir cevap verilirken Cumhurbaşkanı sıfatı olarak hakaret kabul ediliyor. (Ümit Özdağ) Adeta eziyet çektirircesine bu akşam yemekteyken hoyratça gözaltına alındı. Sonra karayolu ile İstanbul’a çıkartıldı. Geceyi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde geçirecek. Ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz çünkü başından itibaren hukuksuz bir işleyiş bu.”
More Stories
Devlet Bahçeli Kalp Ameliyatı Geçirdi: MHP’den Resmî Açıklama Geldi!
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan dikkat çeken Santorini yorumu: ‘Beklentimiz doğru çıktı’
Niğde’de Kapalı 79 Köy Yolu Açıldı