Yumurtalık Belediyesi Temizlik Seferberliği Başlattı

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ilçede mahalle mahalle gezip halkla bütünleşirken temizlik ve hijyeni de ön planda tutuyor. Yumurtalık Belediyesi ekipleri, mahallelerde, caddelerde, park ve camilerde düzenli olarak temizlik çalışması yapıyor. Başkan Altıok, ışıl ışıl bir Yumurtalık için özveriyle çalıştıklarını kaydediyor.

İlçe genelinde tüm engelleri, molozları da kaldıran, sokakları tertemiz yapan Yumurtalık Belediyesi’nin Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle uyumlu bir çalışma örneği sergilediğini belirten Başkan Altıok, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

Yumurtalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetimi de sürüyor. Adana’nın denize açılan turizm kapısı şirin ilçede zabıta ekiplerinin tüm fırınlarda ekmek gramaj ve hijyen denetimini gerçekleştirdiğine dikkat çeken Başkan Altıok, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinlemekten ve çözüm yolları aramaktan duyduğu memnuniyeti de ifade ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren halkın arasından çıkmayan, “Halk ile iç içe, halkın içinde” mahalle toplantıları kapsamında Kalemli, Kaldırım, Deveciuşağı ve Haylazlı Mahalleleri’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Erdinç Altıok, “Önceliğimiz ilçemizin öncelikli olarak temiz ve hijyenik bir turizm merkezi olarak anılmasıdır. Vatandaşlarımızla buluşmalarımız da belediyemizdeki eksiklikleri görmemiz, hizmeti çeşitlendirmemiz adına büyük önem taşıyor. Daha güzel Yumurtalık için halkımızla birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz” diye konuşuyor – ADANA

Related Posts

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: ‘Heyetimiz Erdoğan ile buluşacak’

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda DEM Parti İmralı heyetinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini duyurdu.

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Filistin için topladığı paralarla karısını lükse boğdu: İnandırmak için hacca bile gitti

Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaşayan ve sosyal medyada Abdelhamid ismiyle ünlenen 34 yaşındaki Dehran A., Filistinlilere yardım için kampanya başlattı. Kampanyaya yüksek katılım olurken yüzbinlerce euro bağış toplandı. FİLİSTİN İÇİN TOPLADIĞI …

İETT ‘Türkiye’de bir ilk’ diye duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İETT, teknik muayene süreçlerini tamamen dijital ortama taşıyarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Kurum bünyesinde geliştirilen sistemle hem denetim süreçleri hızlandı hem de yılda 100 bin sayfa kağıt tasarrufu sağlandı.

ABD’li şirket Suriye’de güneş enerjisi yatırımı yapacak

ABD’li şirket Suriye’de güneş enerjisi yatırımı yapacak

Uluslararası Af Örgütü: Yüksek Mahkeme’nin F-35 kararı, İsrail’in yaptığı soykırım gerçeğini değiştirmez

Uluslararası Af Örgütü: Yüksek Mahkeme’nin F-35 kararı, İsrail’in yaptığı soykırım gerçeğini değiştirmez