Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

Erdoğan’dan AKP teşkilatlarına bayram mesajı: Muhalefetin saplandığı popülizm bataklığını ibretle takip ediyoruz

Erdoğan’dan AKP teşkilatlarına bayram mesajı: Muhalefetin saplandığı popülizm bataklığını ibretle takip ediyoruz

CHP’li Deniz Yücel’den Özgür Özel’e yönelik soruşturmaya tepki: Meydanlardaki milyonları tutuklayamazsınız

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmaya ”Sizin talimatlı yargınız varsa bizim söylemekten usanmayacağımız doğrularımız, Silivri zindanlarına sığmayacak kadar büyük cesaretimiz var” sözleriyle tepki gösterdi.

Taksilerde yeni dönem: Yolcu yoldan alınmayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) “Uygulama Bazlı Taksi” hizmetini tanıttı. Projedeki taksilerde, sarı taksi tarifesi uygulanacak. Yolcular yoldan alınmayacak, tüm yolculuk kayıt altında tutulacak.

Gazze kan gölüne döndü! İsrail’in silah satışları katlandı

İsrail Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in savunma sanayi satışlarının son 4 yıl üst üste “kırdığı rekorun” sürdüğü bildirildi. Geçtiğimiz yıl silah ve savunma sanayi anlaşmalarının bir önceki yıla kıyasla yüzde 13 artarak 14,7 …

Son Dakika… Özgür Özel Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde ziyaret etti. Özel, görüşme sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Barış umutları suya mı düşüyor? Zelenski’den çok sert açıklama

Ukrayna lideri Volodimir Zelenski, Rusya ile yapılacak zirve öncesi ateşkes çağrısında bulunarak çözüm için diplomatik kapıyı açık tuttu. Moskova’dan gelen belgeleri “ültimatom” olarak nitelendiren Zelenski, Ukrayna’nın barış için hazır olduğunu vurguladı. İstanbul’da taraflar bazı insani konularda anlaşmaya vardı ancak Kremlin, müzakereler için net bir takvim oluşturmanın mümkün olmadığını belirtti.