Türkiye güzeli İdil Bilgen Hindistan’a gitti: Bilgen, Miss World’e katılacak

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen, Miss World Yarışması İçin Hindistan’a Gitti

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, Türkiye’yi temsil etmek üzere Hindistan’a gitti. Miss World yarışması için Hindistan’a giden Türkiye Güzeli İdil Bilgen, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 7-31 Mayıs tarihleri arasında Hindistan’ın farklı şehirlerinde düzenlenecek yarışmada Bilgen misafirperverlik için Türk ve Alman başkonsoloslarına teşekkür etti.

Başkonsolosların eşleriyle tanıştığını belirten Bilgen “Hindistan’daki yolculuğum için ne güzel ve unutulmaz bir başlangıç” ifadelerini kullandı. 24 yaşındaki İdil Bilgen, güzellik yarışmasından sonra ülkede tartışma konusu olmuştu.

Related Posts

Kocaeli’ndeki yolcu otobüsü alev topuna döndü

TEM Otoyolu Kocaeli’nin Körfez ilçesi geçişindeki dinlenme tesisinde duran şehirler arası yolcu otobüsü alev alev yandı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü ancak otobüs kullanılamaz hale geldi.

Dilek İmamoğlu’ndan ‘sansür’ tepkisi: ‘Milyonlar burada’

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına getirilen erişim engeline tepki gösteren Dilek İmamoğlu, “Bu haksız ve keyfi uygulamadan derhal geri dönülmelidir. Milyonlar; Ekrem İmamoğlu’nun sesinin duyulması için burada, adalet ve özgürlük için mücadele etmeye kararlı!” dedi.

TRT’den İmamoğlu eleştirilerine ‘kara propaganda’ savunması

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılanmasına ilişkin haber diline gelen eleştirilere, “Biz İBB’deki yolsuzluk iddialarına ilişkin haberleştirmeler nedeniyle sistematik ve ciddi bir kara propagandaya maruz kalıyoruz” dedi.

Trump’tan dikkat çeken açıklama: Önemli bir ticaret anlaşması…

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya platformu Truth Social hesabından bir paylaşım yaptı. Yarın sabah saat 10.00’da Oval Ofis’te bir toplantı yapılacağı bilgisini paylaşan Trump, bu toplantının amacının ise saygın ve büyük bir ülkenin …

Elon Musk kehaneti duyurdu: ‘Güneş, Dünya’yı yok edecek’

Milyarder Elon Musk, yaptığı son açıklamada Güneş’in zamanla genişleyerek Dünya üzerindeki tüm yaşamı yok edeceğini söyledi. Musk, insanlığın hayatta kalabilmesi için Mars’ta kendine yeten bir uygarlık kurmasının zorunlu olduğunu ve Mars kolonisinin ‘yaşamın sigortası’ olduğunu belirtti.

Son dakika… Erdoğan eski yol arkadaşı Veysel Eroğlu’nu Irak’a görevlendirdi

Son dakika haberi… Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Erdoğan tarafından Irak’a özel temsilci olarak görevlendirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir