Tekirdağ Malkara’da makilik alanda yangın

Edinilen bilgilere göre, bölgedeki piknik alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kuvvetli rüzgar nedeniyle kısa sürede çevredeki makilik alana yayıldı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

50 DÖNÜM ALAN YANDI

İş makinelerinin de destek verdiği söndürme çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılan incelemede, yaklaşık 50 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü tespit edildi.

Related Posts

Fenerbahçe, Lincoln Henrique’nin sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe, Lincoln Henrique’nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. 26 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’de çıktığı 36 maçta 3 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Bakan Memişoğlu’ndan Gazze’ye Tepki

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Gazze’deki katliama dikkat çekerek insanlığın müdahale etmesi gerektiğini vurguladı.

Güvenlik Personeline Dolandırıcılık Uyarısı

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü, özel güvenlik personeline dolandırıcılığa karşı dikkatli olmalarını bildirdi.

Hilalnur Tüzün Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

17 yaşındaki Hilalnur Tüzün, erkek arkadaşının saldırısının ardından trafik kazasında öldü.

Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali Samsun’da

Diyanet İşleri Başkanlığınca “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali, Samsun’da gerçekleştirildi.

Antalya Yaz Spor Okulları Başladı

Bakanlık, Antalya’da 40 branşta ücretsiz yaz spor okullarıyla 100 bine yakın çocuğa ulaşmayı hedefliyor.