Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil, Umutlu Bekleyiş Sürüyor

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan: “Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil”

(İSTANBUL) – DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in “sağlık durumunun stabil olduğunu” belirterek, “Süreç öngörüldüğü şekilde devam ediyor. Biz de umutlu bekleyişimizi sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki Sırrı Süreyya Önder bu süreci sağlıkla atlatacak ve bir şekilde oradan kalkıp aramıza katılacak. Çok görmek istediği o kalıcı barışı da görecek bunun kurucularından biri olmak için de gayret göstermeye devam edecek” dedi.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Florence Nightingale İstanbul Hastanesi’nin önünde TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İmralı Heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder’in güncel sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yaptı. Doğan, kötü haber olmamasının işlerin yolunda gittiğini gösterdiğini belirterek, “Doktorların yaptığı açıklamalara göre, şu ana kadar durum stabil. Bu stabilizasyona çok şey borçluyuz. Çünkü stabilizasyonda öngörülen bu hastane sürecinin bir parçasıydı. Tabii bu yüksek hayati riskin devam etmediği anlamına gelmiyor. Bildiğiniz üzere hala büyük bir yaşam mücadelesi veriyor burada sevgili Sırrı Süreyya Önder” dedi.

“Süreç Şu Anda Öngörüldüğü Şekilde İlerliyor”

Önder’in kızı Ceren Önder Kandemir’in babası hakkında “Kendisinin en iyi bildiği şeyi yapıyor direniyor, direnmeye devam ediyor” sözlerini hatırlatan Doğan, şunları kaydetti:

“Biz de umutlu bekleyişimizi sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki Sırrı Süreyya Önder bu süreci sağlıkla atlatacak ve bir şekilde oradan kalkıp aramıza katılacak. Çok görmek istediği o kalıcı barışı da görecek bunun kurucularından biri olmak için de gayret göstermeye devam edecek. Hastane sürecin uzun bir süreç olacağını en başında hem doktorlar sizlerle paylaştı, hem bizler sizlerle paylaştık. Tekrar ediyorum süreç şu anda öngörüldüğü şekilde ilerliyor. Stabilizasyon gerçekten önemli bir şey ve bu stabilizasyonun devam ediyor olması da bizi memnun eden önemli parametrelerden biri. Ben somut haberler ve daha farklı bilgiler için ancak hekimlerin yapacağı açıklamalara göre bizler de sizlerle paylaşım yapabileceğiz.

“Önder Yaşam Mücadelesi Verirken de Çalışmaya Bizi Birleştirmeye Devam Ediyor”

Doğan, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın açıklamasına değinerek, “Bir kez daha gördük gösterilen ilgi, dayanışma şifa dilekleri, temenniler hepimizin birlikte beklediği güzel haber Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu şeyi de gösteriyor. Sırrı Süreyya Önder yaşam mücadelesi verirken de çalışmaya bizi birleştirmeye devam ediyor” dedi.

Ayşegül Doğan, Türkiye’nin çok çeşitli yerlerinden farklı siyasi görüşlerden insanların birleştiğini söyleyerek, “Bu gücün sevgili Sırrı Süreyya Önder’i kaldıracağını ve yeniden aramıza bizimle birlikte kaldığı yerden devam edeceğini inanmamızı sağlayan en önemli şeylerden biri oluyor” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Güncel

Related Posts

Uzmanlar uyardı: İşte astım hastalığında doğru bilinen yanlışlar

Dünyada milyonlarca insanı etkileyen astım hastalığıyla ilgili en büyük sorunlardan birinin doğru sanılan yanlış bilgiler olduğunu belirten uzmanlar, kulaktan dolma bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.

Uzmanlardan kritik uyarı: ‘Bebekleri sallamak, zıplatmak kalıcı hasara yol açabilir’

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferunda Demir, bebekleri severken yapılan bazı davranışların ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirterek, özellikle sallama, zıplatma, havaya atıp tutma gibi hareketlerin beyin kanaması, göz içi kanama ve ani solunum durması gibi hayati riskler taşıdığı uyarısında bulundu.

Uzman: ‘Astım kadınları daha çok etkiliyor’

stımın herkeste ve her yaşta görülebileceğine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Didem Özkan, ”Erişkinlerde astım görülme sıklığı yüzde 6-12, çocuklarda yüzde 6-15 oranında değişir. Kız çocuklarında ve kadınlarda daha fazla görülmektedir” dedi.

Aşırı aktif mesane kadınları tehdit ediyor! Ani idrar yapma isteği en tipik belirtisi

“Ani idrarım geldi, yetişemedim”, “Çok sık idrara çıkıyorum, böbreklerim iyi çalışıyor”, “Evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete girerim” Günlük hayatımızda yaşadığımız veya çevremizden sıkça duyduğumuz bu yakınmalar, toplumda “aşırı aktif mesane” olarak bilinen mesane hiperaktivitesi hastalığının sinyali olabilir.

Kefir Alzheimer’a karşı koruyucu olabilir mi? Uzmandan önemli uyarı!

Diyetisyen Beyza Tağraf, kefirin bağırsak iltihaplarını baskılayarak nöroinflamasyonu azaltabileceğini ancak Alzheimer’dan korunmak için tek başına yeterli olmadığını vurguladı.

Sebze meyvedeki pestisiti yok eden Japon taktiği! Evdeki 2 malzeme yetiyor

İlkbaharın taptaze çilekleri, parlak renkleri ve iştah açıcı görünümleriyle sofralarımıza gelir. Ancak bu lezzetli meyvede gizlenen pestisitler sağlığımız için bir tehdit oluşturabilir. Bu aşamada, sadece su altında durulayarak yapılan temizlik yetersiz kalabiliyor. İşte Japonların sırrı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir