Sakarya’da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Serdivan ilçesinde M.E.O. (29) adlı şüphelinin evinde ve eklentilerinde yapılan aramada 80 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. M.E.O. gözaltına alındı.

Hendek ilçesinde ise F.V. (32) ve H.T. (32) adlı şüphelilerin araç ve üst aramalarında 287 gram sentetik uyuşturucu ile 2 uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Her iki zanlı da gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı işlemler sonrası, şüpheliler M.E.O., F.V. ve H.T. adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Related Posts

BTP Lideri: Bu topraklarda Sözcüler bitmez

BTP lideri Hüseyin Baş, SÖZCÜ TV ekranının 10 gün boyunca karartılmasına sert tepki gösterdi.

İşe başladıktan sonra kayboluyordu: Onlar üç, dört sanırken yedi çıktı

Genç ve iş görüşmelerinde ‘zeki’ olarak tanımlanan bir adam, işe alındıktan sonra ortadan kayboluyordu. Sebebini araştıran yetkililer, akılalmaz bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

‘Emsalsiz’ ceza kesilmişti: Apple’dan yeni plan

Apple, Avrupa Birliği’nin (AB) şirket hakkında verdiği “emsalsiz” 500 milyon euroluk cezaya karşı temyize gitti. Şirket, Avrupa Komisyonu’nun verdiği kararın “yasanın gerektirdiğinden çok daha öteye gittiğini” savundu.

Minik Zeynep’ten İtfaiyecilere yürek ısıtan not: ‘İyi ki varsınız’

İzmir’in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale için Zonguldak’tan gelen Çaycuma Belediyesi İtfaiyesi ekibi, yangınla mücadelenin ortasında küçük bir kız çocuğundan gelen anlamlı mesajla duygulandı. Zeynep Sare Elmalı adlı minik yardımsever, itfaiyecilere verdiği notta “Sadece dua edebiliyorum ama yanınızdayım” diyerek yürekleri ısıttı.

Putin görevden almıştı! Cesedi bulundu

Rusya’da Başkanlık Kararnamesiyle görevden alınan Rusya Ulaştırma Bakanı Starovoit’in cesedi bulundu

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Özçelik, partisinden istifa etti

Özçelik “İstanbul Büyükşehir Belediyesi etrafında yaşanan tartışmaların, partililer arasında dahi sorgulanan yanlışların üstünün örtülmeye çalışılması; parti kaynaklarının halk için çözümler üretmek yerine tek bir ismin etrafında şekillenen bir anlayışla seferber edilmesi, kabul edilemez bir tablo yaratmaktadır.” dedi.