Özgür Özel’den gönderme: Biz sokakta yürüyemeyenlerden değiliz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İSO Ziyaretinde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Sanayi Odasını (İSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve odanın diğer yöneticileriyle bir süre görüştü. Ziyaret sonrasında Özel, partisinin 2007 yılında yazılmış programını yenileme sürecinde önemli adımlar atacaklarını belirtti.

Açıklamasında, Türkiye’nin geleceği üzerine yeni bir yönetim perspektifi oluşturarak, sanayicinin, üreticinin, yatırımcının ve emekçinin haklarını savunmayı amaçladıklarını vurgulayan Özel, ülkenin potansiyellerini birlikte değerlendirerek daha adil bir bölüşüm hedeflediklerini dile getirdi.

Özgür Özel, “Son zamanlarda yaşanan olaylar CHP’yi, Türkiye’yi ve demokrasiyi olumsuz etkileyen bir süreç oluşturdu. Bu süreçte masum insanların bedel ödemesine neden olan ekonomik sorunlarla karşı karşıyayız” dedi.

Ekonomik olarak yaşanan daralmaların ülke genelindeki işletmeleri olumsuz etkilediğine dikkat çeken Özel, Türkiye’deki ihracatın önemine vurgu yaparak, sanayicilerin ve üreticilerin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Özel ayrıca, saldırıların siyasi faaliyetleri engelleyemeyeceğini ifade ederek, CHP’nin her zaman demokrasiyi ve huzuru savunacağını söyledi. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da Özel’e yapılan saldırıyı kınayarak, Türk demokrasisine yapılmış bir zarara işaret etti.

‘Sokakta Yürüyemeyenlerden Değiliz’

Kendisine yönelik saldırı sonrasında güvenlik önlemlerini değerlendiren Özel, aynı ekiple çalıştıklarını ve extra bir güvenlik önlemi alınmadığını belirtti. Siyasi faaliyetlerin devam edeceğini ve halkla iç içe olacaklarını söyleyen Özel, vatandaşların desteklerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

‘Saldırı Ziyaretlere Engel Değil’

Özel, Beyoğlu ziyaretleri hakkında yapılan soruya ise, saldırı sonrasında ziyaretlerin plan değişikliğine uğramadığını ifade etti. Siyasi atmosferin her zaman zorluklar içerdiğini belirten Özel, CHP’nin demokrasiye bağlılığını ve huzuru koruma azmini vurguladı.

Özel’in ziyaretleri fiziksel saldırı ile engellenmeye çalışılsa da, siyasi faaliyetlere devam edeceğini ve Türk demokrasisine sahip çıkacağını ifade etti. Oda Başkanı Erdal Bahçıvan da yapılan saldırıyı kınayarak, demokrasiye yapılan her türlü saldırıya karşı olduklarını belirtti.

Related Posts

Mustafa Sarıgül’den iş dünyasına ‘Erzincan’ tepkisi

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan’a yapılan yatırımların eksik olduğunu, birçok projenin yarım kaldığını ileri sürdü.

Cezaevindeki Aykut Erdoğdu’dan mesaj: Dalga dalga operasyonlara, geniş kapsamlı tutuklamalara hazırlıklı olun

Cezaevindeki Aykut Erdoğdu’dan mesaj: Dalga dalga operasyonlara, geniş kapsamlı tutuklamalara hazırlıklı olun

Türkiye Belediyeler Birliği’nden operasyonlarla ilgili açıklama

Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni, belediye başkanlarına yönelik operasyonlar üzerine yazılı açıklama yaptı. Operasyonların, demokrasiye, zarar verdiği belirtilen açıklamada; “Kamuoyunu, bu hukuksuz ve adil olmayan girişimlere karşı duyarlı olmaya; demokratik değerleri ve hukuk devletini her daim birlikte savunmaya davet ediyoruz.” denildi.

Hamas’ın ateşkes için istekleri belli oldu: Doha’da Gazze müzakereleri

Hamas’ın, Gazze Şeridi’ndeki ateşkes ve esir takası anlaşması teklifine yanıtında, eski insani yardım dağıtım mekanizmasına dönülmesi, müzakere sürecinde kalıcı ateşkes sağlanamazsa İsrail’in saldırılara dönmeyeceğine ilişkin güvence verilmesi ve İsrail ordusunun Gazze’de işgal ettiği bölgelerden çekilmesi konularında taleplerde bulunduğu öne sürüldü.

Son Dakika… İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’dan ‘CHP’den istifa edeceği’ iddialarına açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’den istifa edeceği yönündeki iddialara ilişkin, “Bu iddiaları dile getirenlerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Tanımadığım, hiçbir ilişkim olmayan, bizim yaptığımız hiçbir şeyden de haberi olmayan insanların boş boş iddiaları bunlar. CHP’ye ben yürekten inanarak dahil oldum ve hani böyle bir çıkar hesabıyla falan gelmedim. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partide, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in değerlerini savunmak için ahlakımızla, edebimizle, özveriyle çalışıyoruz ve siyaset yapıyoruz” diye konuştu. Tugay, söz konusu iddiayı gündeme getirenlere “Hadlerini bilmelerini tavsiye ediyorum” dedi.