Niğde’de Tarihi Eser ve Uyuşturucu Operasyonu

Niğde’de Tarihi Eser ve Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklanan 3 Kişi Var

Niğde’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı ve 3 kişi tutuklandı.

Niğde Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre; Bor Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 şüpheli yakalanırken Roma dönemine ait olduğu düşünülen 3 bin 500 sikke ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer yandan Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda ise 6 şüpheli yakalandı. Jandarma tarafından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı, diğer 3’ü ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Vali Cahit Çelik, operasyon görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” notunu düştü. – NİĞDE

Related Posts

Türkiye Belediyeler Birliği’nden operasyonlarla ilgili açıklama

Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni, belediye başkanlarına yönelik operasyonlar üzerine yazılı açıklama yaptı. Operasyonların, demokrasiye, zarar verdiği belirtilen açıklamada; “Kamuoyunu, bu hukuksuz ve adil olmayan girişimlere karşı duyarlı olmaya; demokratik değerleri ve hukuk devletini her daim birlikte savunmaya davet ediyoruz.” denildi.

Hamas’ın ateşkes için istekleri belli oldu: Doha’da Gazze müzakereleri

Hamas’ın, Gazze Şeridi’ndeki ateşkes ve esir takası anlaşması teklifine yanıtında, eski insani yardım dağıtım mekanizmasına dönülmesi, müzakere sürecinde kalıcı ateşkes sağlanamazsa İsrail’in saldırılara dönmeyeceğine ilişkin güvence verilmesi ve İsrail ordusunun Gazze’de işgal ettiği bölgelerden çekilmesi konularında taleplerde bulunduğu öne sürüldü.

Son Dakika… İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’dan ‘CHP’den istifa edeceği’ iddialarına açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’den istifa edeceği yönündeki iddialara ilişkin, “Bu iddiaları dile getirenlerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Tanımadığım, hiçbir ilişkim olmayan, bizim yaptığımız hiçbir şeyden de haberi olmayan insanların boş boş iddiaları bunlar. CHP’ye ben yürekten inanarak dahil oldum ve hani böyle bir çıkar hesabıyla falan gelmedim. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partide, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in değerlerini savunmak için ahlakımızla, edebimizle, özveriyle çalışıyoruz ve siyaset yapıyoruz” diye konuştu. Tugay, söz konusu iddiayı gündeme getirenlere “Hadlerini bilmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Katil İsrail Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 20’si yardım bekleyenlerden olmak üzere 46 Filistinli hayatını kaybetti.

Salgın sınırda: Sinekle bulaşan virüs için acil uyarı!

İtalya ve Fransa’da görülen salgın sonrası Almanya’daki bilim insanları harekete geçti. Sığırları hedef alan bu virüs, hayvancılığı ciddi şekilde tehdit ediyor.