Muş’ta kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 80 kişi kurtarıldı

Muş’ta Kar Yağışı ve Tipi Ulaşımı Durma Noktasına Getirdi

Muş’ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Hasköy-Mutki kara yolunda ulaşım durma noktasına geldi.

Kaymakam Çeşmesi mevkiinde mahsur kalan 30 araçtaki yaklaşık 80 kişi, Karayolları ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri, bir saat süren çalışma sonucunda yolu açmayı başardı. Mahsur kalan vatandaşlar, araçlarıyla seyahatlerine devam edebildiler.

Related Posts

İsrail-İran çatışmalarına dünyadan tepkiler ne oldu?

İsrail-İran çatışmalarına dünyadan tepkiler ne oldu?

Osmaniye’ye kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı

Osmaniye için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

CHP’li Barut: “Yine rant ve talan hırsıyla zeytinliklere göz diktiler”

CHP Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, AKP iktidarının Meclis’e sunduğu yeni bir teklifle, ‘Kamu yararı’ gerekçesiyle zeytinliklerde madencilik yapılmasının önü açma girişimine sert tepki gösterdi.

Engelli babaya duygulandıran sürpriz

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanan 19 yaşındaki Dilara Kartal ve gençlik merkezi personeli, engelli oğlunu her gün otobüs durağına getiren Hacı Bayram Doğan’a, “Babalar Günü” sürprizi yaptı.

İsrail ordusu, Gazze’de bir askerinin daha öldüğünü duyurdu

İsrail ordusu, şiddetli saldırılar düzenleyerek soykırım yaptığı Gazze Şeridi’nde bir askerinin daha öldüğünü bildirdi. İsrail ordusunun “ismi açıklanmasına izin verilenler” başlığıyla paylaştığı verilere göre, 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde ölen askerlerin sayısı 867’ye yükseldi.

Netanyahu’nun oğlunun düğünü İran ile yaşanan çatışmalar nedeniyle iptal edildi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun pazartesi yapılacak düğününün İran ile yaşanan çatışmalar nedeniyle iptal edildiği bildirildi.