Konya’da Filistin’e Destek Gösterisi

Konya’da Filistinlileri zorla yerinden etme planına karşı protesto gerçekleştirildi.

Mevlana Meydanı’ndaki Sultan Selim Camii önünde toplanan kalabalık, Filistin’e destek sloganı attı.

“Mübarek topraklar satılık değildir”, “Kanla alınan toprak parayla satılmaz” yazılı pankartlar açan grup adına konuşan Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Adem Ceylan, Amerika’nın bütün tehditlerine rağmen direnişin kazandığını söyledi.

Gazze’deki direnişin düşmanı yola getirdiğini belirten Ceylan, “Tüm dünya buna şahitlik edecek. Esir alınmış kardeşlerimiz bugün serbest bırakılacak. Direniş, düşmanı yere serdi. Allah’a binlerce kez hamdediyoruz.” diye konuştu.

Grup, yapılan duanın ardından dağıldı.

Related Posts

İşe başladıktan sonra kayboluyordu: Onlar üç, dört sanırken yedi çıktı

Genç ve iş görüşmelerinde ‘zeki’ olarak tanımlanan bir adam, işe alındıktan sonra ortadan kayboluyordu. Sebebini araştıran yetkililer, akılalmaz bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

‘Emsalsiz’ ceza kesilmişti: Apple’dan yeni plan

Apple, Avrupa Birliği’nin (AB) şirket hakkında verdiği “emsalsiz” 500 milyon euroluk cezaya karşı temyize gitti. Şirket, Avrupa Komisyonu’nun verdiği kararın “yasanın gerektirdiğinden çok daha öteye gittiğini” savundu.

Minik Zeynep’ten İtfaiyecilere yürek ısıtan not: ‘İyi ki varsınız’

İzmir’in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale için Zonguldak’tan gelen Çaycuma Belediyesi İtfaiyesi ekibi, yangınla mücadelenin ortasında küçük bir kız çocuğundan gelen anlamlı mesajla duygulandı. Zeynep Sare Elmalı adlı minik yardımsever, itfaiyecilere verdiği notta “Sadece dua edebiliyorum ama yanınızdayım” diyerek yürekleri ısıttı.

Putin görevden almıştı! Cesedi bulundu

Rusya’da Başkanlık Kararnamesiyle görevden alınan Rusya Ulaştırma Bakanı Starovoit’in cesedi bulundu

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Özçelik, partisinden istifa etti

Özçelik “İstanbul Büyükşehir Belediyesi etrafında yaşanan tartışmaların, partililer arasında dahi sorgulanan yanlışların üstünün örtülmeye çalışılması; parti kaynaklarının halk için çözümler üretmek yerine tek bir ismin etrafında şekillenen bir anlayışla seferber edilmesi, kabul edilemez bir tablo yaratmaktadır.” dedi.

Mustafa Sarıgül’den iş dünyasına ‘Erzincan’ tepkisi

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan’a yapılan yatırımların eksik olduğunu, birçok projenin yarım kaldığını ileri sürdü.