Kocaeli’ndeki yolcu otobüsü alev topuna döndü

TEM Otoyolu Körfez İlçesi Geçişinde Yolcu Otobüsünde Yangın Çıktı

Bilinmeyen bir nedenden dolayı TEM Otoyolu Körfez ilçesi geçişindeki dinlenme tesisine gelen, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen şehirler arası yolcu otobüsü, yolcuların araçta olmadığı sırada yangın çıkardı. Alevler hızla otobüsü sardı ve tesis görevlileri durumu fark ederek vatandaşları güvenli bir alana sevk etti ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdiler. Çağrı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiyecilerin hızlı müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olayda ne ölen ne de yaralanan olmazken, otobüs kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yolcuların ise başka bir otobüsle yolculuklarına devam ettikleri bildirildi.

Related Posts

Annesini ütüyle öldüren babasından şikayetçi oldu

Tekirdağ’da 14 yaşındaki bir çocuk, annesini başına ütüyle vurarak öldüren babasından şikayetçi oldu.

Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti: Sokak röportajları için yeni gelişme

Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, partisinin sokak röportajlarının kontrol altına alınması ve sadece yetkilendirilmiş kişilerce yapılması için TBMM’ye kanun teklifi verdiğini duyurdu.

Sırrı Süreyya Önder’in suikast girişiminde soru işaretleri: Kamuoyuyla neden paylaşılmadı?

DEM Parti suikast girişimi iddialarını doğrularken olaya ilişkin yeni detaylara da ulaşıldı.

Okul bahçesinde öğretmen öldürdüler

Kötü haber Mardin’in Kızıltepe ilçesinden geldi. Okulunun arka bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan ücretli sınıf öğretmeni Abdurrahim Yılmaz (40), hayatını kaybetti.

Bülent Arınç’tan ‘Sırrı Süreyya Önder’e suikast’ sorusuna dikkat çeken yanıt: Görev alanlar dikkatli olsun

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatı nedeniyle DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan’a Meclis’te taziye ziyaretinde bulundu. Önder’e suikast girişimi iddiasına ilişkin soruya Arınç, !Bu süreçte görev alan insanların çok dikkatli olmaları ve devletin onları yakın koruma altında tutmaları gerekir” dedi.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara’dan son dakika İsrail duyurusu: Tarihi anlaşma ihlal edildi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, İsrail saldırılarını önlemek için arabulucularla temasta olduklarını bildirdi. Şara, “İsrail, 1974 tarihli anlaşmayı ihlal etmiştir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir