Kadıköy bit pazarında bıçaklanarak ağır yaralanmıştı; ünlü İtalyan şefin oğlu Mattia Ahmet Minguzzi hayatını kaybetti

T24 Haber Merkezi

İstanbul Kadıköy’deki bit pazarında bıçaklı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan ünlü İtalyan şef Andrea Minguzzi‘nin 14 yaşındaki oğlu Mattia Ahmet Minguzzi, hayatını kaybetti. 

Zincirlikuyu’daki ünlü bir İtalyan restoranın Executive Şefi Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar’ın oğlu olan 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi, 15 günlük yaşam mücadelesini kaybederek, bugün hayata veda etti. 

Related Posts

AYM’nin kararı sonrası hayvanseverler engellemeleri aştı, AYM’nin kapısına dayandı

AYM’nin “Hayvanları Koruma Kanunu” kararını protesto eden yaşam hakkı savunucuları engellemeleri aşarak AYM’nin kapısına dayandı.

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Bakanlık İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza kesti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL idari para cezası uyguladı.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Kum fırtınası can aldı! 11 ölü

Irak ve İran’ın bazı bölgelerinde etkili olan şiddetli kum fırtınası can aldı.

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir