İran’da 5.2 büyüklüğünde deprem

İran’ın Güneyinde 5.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

İran’ın güneyinde bulunan Buşehr eyaletinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem, Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi tarafından duyuruldu. Depremin merkez üssü, Buşehr eyaletine bağlı Cem kenti olarak belirlendi ve yerel saatle 20.29’da meydana geldi.

Depremin 20 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtilirken, olayın ardından can kaybı olup olmadığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, olası hasar ve gelişmeler konusunda detaylı bilgi vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Türkiye Belediyeler Birliği’nden operasyonlarla ilgili açıklama

Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni, belediye başkanlarına yönelik operasyonlar üzerine yazılı açıklama yaptı. Operasyonların, demokrasiye, zarar verdiği belirtilen açıklamada; “Kamuoyunu, bu hukuksuz ve adil olmayan girişimlere karşı duyarlı olmaya; demokratik değerleri ve hukuk devletini her daim birlikte savunmaya davet ediyoruz.” denildi.

Hamas’ın ateşkes için istekleri belli oldu: Doha’da Gazze müzakereleri

Hamas’ın, Gazze Şeridi’ndeki ateşkes ve esir takası anlaşması teklifine yanıtında, eski insani yardım dağıtım mekanizmasına dönülmesi, müzakere sürecinde kalıcı ateşkes sağlanamazsa İsrail’in saldırılara dönmeyeceğine ilişkin güvence verilmesi ve İsrail ordusunun Gazze’de işgal ettiği bölgelerden çekilmesi konularında taleplerde bulunduğu öne sürüldü.

Son Dakika… İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’dan ‘CHP’den istifa edeceği’ iddialarına açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’den istifa edeceği yönündeki iddialara ilişkin, “Bu iddiaları dile getirenlerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Tanımadığım, hiçbir ilişkim olmayan, bizim yaptığımız hiçbir şeyden de haberi olmayan insanların boş boş iddiaları bunlar. CHP’ye ben yürekten inanarak dahil oldum ve hani böyle bir çıkar hesabıyla falan gelmedim. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partide, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in değerlerini savunmak için ahlakımızla, edebimizle, özveriyle çalışıyoruz ve siyaset yapıyoruz” diye konuştu. Tugay, söz konusu iddiayı gündeme getirenlere “Hadlerini bilmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Katil İsrail Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 20’si yardım bekleyenlerden olmak üzere 46 Filistinli hayatını kaybetti.

Salgın sınırda: Sinekle bulaşan virüs için acil uyarı!

İtalya ve Fransa’da görülen salgın sonrası Almanya’daki bilim insanları harekete geçti. Sığırları hedef alan bu virüs, hayvancılığı ciddi şekilde tehdit ediyor.