Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’de Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Sevimli Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir görevlinin çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 küçük köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler sayesinde kurtarıldı ve veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan sevimli yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiğini öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlem yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Onların sağlığına kavuşmaları için her türlü çaba sarf edilecek.

Related Posts

Meksikalı sosyal medya fenomeni Valeria Marquez TikTok yayınında öldürüldü, cinayet soruşturması devam ediyor

Meksikalı sosyal medya fenomeni Valeria Marquez TikTok yayınında öldürüldü, cinayet soruşturması devam ediyor

İş insanı Kemal Şahin tutuklandı… Yakın çevresinden saklamış

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Büyükçekmece Belediyesi’ne yönelik “yolsuzluk” soruşturması kapsamında tutuklandı. Şahin’in yurtdışında olduğunu söyleyerek tutukluluğunu yakın çevresinden sakladığı ileri sürüldü.

Paris’te şarkıcı Golan’a protesto: Göstericiler konserin iptal edilmesini istedi

Fransa’nın başkenti Paris’te Kültür Bakanlığı binası yakınlarında toplanan göstericiler, “Gazze tamamen yok edilmeli” sözüyle hatırlanan İsrailli şarkıcı Eyal Golan’ın Fransa’da düzenlenecek konserinin iptal edilmesini talep etti.

Belediyelerde yetki paylaşımı | Erdoğan: Yeni bir düzene kavuşturulması kaçınılmaz hale gelmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükşehir belediyeleri ile ilçe belediyeleri arasında yetki paylaşımı konusunda pürüzler ortaya çıktığını söyledi ve “Geldiğimiz noktada, yerel yönetimler ve bu çerçevede belediyeler meselesinin, tüm boyutlarıyla konuşulması, tartışılması ve yeni bir düzene kavuşturulması, kaçınılmaz hale gelmiştir” dedi.

AKP’li Metiner’den Bakan Tunç’a ‘umut hakkı’ tepkisi: Yanlış ötesi bir durum; vakti geldiğinde ‘umut hakkı’nın gereği yapılır

AKP’li Metiner’den Bakan Tunç’a ‘umut hakkı’ tepkisi: Yanlış ötesi bir durum; vakti geldiğinde ‘umut hakkı’nın gereği yapılır

Peru Başbakanı Adrianzen, istifa etti

Peru Başbakanı Gustavo Adrianzen, Kongre’de hakkında verilen gensoru önergesi sonrası görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başkent Lima’da ulusa seslenen Adrianzen, istifasını Devlet Başkanı Dina Boluarte’ye sunduğunu belirterek, “Sayın Devlet …