Derbide ilk yarı bitmeden bir tartışmalı gol daha

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşıyor. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta ilk yarı sona ererken son anlarda bir gol daha geldi.

Karşılaşmanın 45. dakikasında sol kanattan ceza sahası içerisine giren Talisca içeriye kesti. Kale önünde topa dokunan Szymanski topu ağlara gönderirken yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

VAR’da incelenen pozisyonda Yarı Otomatik Ofsayt sisteminin devreye girmesiyle hakem Cihan Aydın orta noktayı gösterdi.

Galatasaray maçta ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

Related Posts

BUDO’nun sekiz seferi iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesindeki duyuruya göre, sekiz sefer olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Gazeteci İsmail Saymaz’dan 19 Mart sonrası ilk açıklama

19 Mart’ta Gezi eylemlerine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve 38 gündür ev hapsinde olan gazeteci İsmail Saymaz, X hesabından açıklama yaparak hakkında yürütülen hukuki süreçlerle ilgili bilgi verdi.

İstanbul’da artçı depremler devam ediyor

Marmara Denizi’nde 23 Nisan’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor.

Karadeniz’de fırtına, Marmara’da şiddetli poyraz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz için fırtına uyarısında bulundu. Batı Karadeniz Bölgesi için baca zehirlenmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Marmara Denizi’nde etkili olan poyraz hayatı olumsuz etkiledi.

İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında lastik bottaki 4’ü çocuk 22 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yayla yollarında karla mücadele sürüyor

Giresun’da yayla yollarında karla mücadele çalışmaları sürüyor. Ekipler, yaylalara çıkmaya hazırlanan vatandaşlar için yolları açma çalışmalarını hızlandırdı.