Aziz Yıldırım devletle anlaştı: Büyük yatırım geliyor

Fenerbahçe Eski Başkanının Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri İle Önemli Anlaşma İmzaladı

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’a ait DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Yapılan anlaşma kapsamında DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri için dört adet HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemisi ve bir adet Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi inşa edecek.

Savunma Sanayisine Büyük Yatırım

DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gerçekleştireceği bu yeni projede, Türkiye’nin denizcilik gücünü güçlendirmeyi hedefliyor. HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, Türk deniz kuvvetlerinin sınırlarını koruma kapasitesini artıracak, aynı zamanda Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi de denizlerdeki güvenliği modern teknolojilerle sağlayacak.

Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi

Mayın temizleme operasyonlarında kullanılacak olan gemi, insansız suüstü ve sualtı araçlarıyla donatılacak.

Karakol Gemileri

HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, ileri mühendislik teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Related Posts

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Egemen eşitliğimiz kabul edilmeden müzakere sürecine geçilmeyecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in ev sahipliğinde, Kıbrıs konusunda New York’ta yapılan 5+1 formatındaki toplantıya katıldı. Tatar, “Eşit uluslararası statümüzün teyidi olmadan müzakerelerin başlamayacağını defalarca anlattık.” ifadelerini kullandı.

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

Antalya’da 4.1 büyüklüğünde deprem

Antalya’nın Gazipaşa İlçesinde Akdeniz açıklarında saat 21.14’te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Samsun’da Ateşe Verilen Araçta Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Samsun’da bir şahıs, park halindeki araca battaniye örtüp ateşe verdi. Görüntüler gün yüzüne çıktı.

Amasya’da çarpışan iki araçtan birinin iş yerinin vitrin camına çarpması kamerada

Amasya’da çarpışan iki otomobilden birinin iş yerinin vitrin camına çarpması, güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Kaymakam Ülkü, Gazdan Zehirlenen Askeri Ziyaret Etti

Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, metan gazından zehirlenen askeri evinde ziyaret etti.