Adıyaman’da akıma kapılan işçi hayatını kaybetti

Adıyaman’da elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez İndere bölgesinde yapımı devam eden konutlarda çalışan Rıfat Leba, elektrik akımına kapıldı. Burada ağır yaralanan Fırat Leba, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan Rıfat Leba, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Leba’nın cenazesi tamamlanan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

BUDO’nun sekiz seferi iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesindeki duyuruya göre, sekiz sefer olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Gazeteci İsmail Saymaz’dan 19 Mart sonrası ilk açıklama

19 Mart’ta Gezi eylemlerine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve 38 gündür ev hapsinde olan gazeteci İsmail Saymaz, X hesabından açıklama yaparak hakkında yürütülen hukuki süreçlerle ilgili bilgi verdi.

İstanbul’da artçı depremler devam ediyor

Marmara Denizi’nde 23 Nisan’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor.

Karadeniz’de fırtına, Marmara’da şiddetli poyraz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz için fırtına uyarısında bulundu. Batı Karadeniz Bölgesi için baca zehirlenmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Marmara Denizi’nde etkili olan poyraz hayatı olumsuz etkiledi.

İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında lastik bottaki 4’ü çocuk 22 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yayla yollarında karla mücadele sürüyor

Giresun’da yayla yollarında karla mücadele çalışmaları sürüyor. Ekipler, yaylalara çıkmaya hazırlanan vatandaşlar için yolları açma çalışmalarını hızlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir