Nijerya’da doktorlar 3 günlük greve gitti

Nijerya Yerleşik Doktorlar Birliği Üyeleri 3 Günlük Grev Kararı Aldı

Nijerya Yerleşik Doktorlar Birliği (NARD) Başkanı Dr. George Ebong, yazılı bir açıklama yaparak, birliğin üst düzey yetkilileriyle yapılan olağanüstü toplantı sonrasında 3 günlük grev kararı aldıklarını duyurdu.

Dr. Ebong, hükümetin taleplerini yerine getirmemesi durumunda süresiz grev seçeneğini de düşündüklerini belirtti. Ayrıca, 100’den fazla doktorun gerekçesiz bir şekilde işten çıkarıldığını ifade ederek, bu durumu “insanlık ve yasalara aykırı” olarak nitelendirdi.

Grevin neden olduğu sebeplerden dolayı kamu hastanelerinde sağlık hizmetlerinde ciddi aksamalar yaşandığı belirtildi. Durum karşısında NARD üyeleri, hak taleplerini karşılayıncaya kadar eylemlerine devam edeceklerini vurguladılar.

Related Posts

Otobüsta yanına oturduğu kadını taciz etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde halk otobüsünde bir kadın taciz eden zanlı gözaltına alındı.

Okan Buruk ikna etti! Galatasaray yeni kalecisine kavuşuyor

Galatasaray, Muslera’nın ayrılığı sonrası yeni kaleci arayışında kararını Manchester City’den ayrılması beklenen Ederson’dan yana kullandı. Sarı-kırmızılı kulüp, İngiliz kulübüyle pazarlıklarının son aşamasına geldi. Ederson ile görüntülü konuşmalar yapan Okan Buruk oyuncuyu ikna etti.

Aydın’a Yeni Tarım Müdürü Atandı

Ayhan Temiz, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevine başladı. Devir teslim yapıldı.

Direksiyon başında ölü bulundu

Antalya’da otomobiliyle çiğ kadayıf dağıtımı yapan 61 yaşındaki Mustafa Sarıca, şoför koltuğunda ölü bulundu.

New York’taki saldırıda trilyonluk fonun yöneticisi öldürüldü

Blackstone yatırım şirketinde üst düzey bir yöneticinin hayatını kaybettiği saldırıda çalışanlar barikat kurarak kendilerini korumaya çalıştı

Sarıyer’de vahşet: Başına çöp poşeti geçirilip bantlanmış ceset bulundu

İstanbul Sarıyer’de yol kenarındaki ormanlık alanda başına siyah çöp poşeti geçirilmiş ve bantlanmış halde 25 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin yanında Rusça yazılı bir not ile kişisel eşyalar çıktı. Polis cinayet ihtimalini araştırıyor.