Afyonkarahisar’da Kütüphane Ziyaretçilerine Sıcak İkramlar ve Kadın Kooperatiflerine Destek

Afyonkarahisar Valiliği Gençlere Moral Veriyor ve Kadın Kooperatiflerine Destek Sağlıyor

Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi’nde yeni bir uygulama başlatıldı. Bu uygulama kapsamında, kütüphane ziyaretçilerine gün boyunca çeşitli sıcak ikramlar sunulmaktadır. Gençlerin ders çalışma motivasyonunu artırmak ve kütüphane kullanımını teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen bu projede; gün içerisinde belli saatlerde çay eşliğinde simit, bükme, kek ve kurabiye ikramları yapılmaktadır. Bu ikramlarda kullanılan ürünler Çay Kadın Kooperatifinden temin edilerek kadın girişimciliğine de destek olunmaktadır.

Uygulamanın ilk gününde öğrenciler büyük ilgi göstermiş ve Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmemişlerdir. – AFYONKARAHİSAR

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Pınar Eczacıbaşı kimdir, neden öldü? Pınar Eczacıbaşı kaç yaşındaydı?

Pınar Eczacıbaşı kimdir sorusu, hayatı ve biyografisi hakkında bilgi edinmek isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İş dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Pınar Eczacıbaşı, Eczacıbaşı ailesinin üçüncü kuşak temsilcileri arasında yer aldı. Eğitimini Işık Lisesi’nin ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde New Hampshire Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde tamamladı. Türkiye’ye döndükten sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansı yaptı. İş yaşamına Eczacıbaşı İlaç’ta başlayan Eczacıbaşı, bankacılık ve yatırım alanlarında da çeşitli görevler üstlendi. 2004 yılında GP-Trust adlı yatırım danışmanlığı şirketini kurdu. Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi’nin kurucuları arasında yer aldı ve Avrupa Yatırım Fonu ile çeşitli girişimlerde bulundu. Kültür ve sanat alanında da faaliyet gösterdi. Peki, Pınar Eczacıbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı biyografi bilgileri.

Süha Uygur’dan Naşit Özcan’a veda: Çok erken oldu

Süha Uygur’dan Naşit Özcan’a veda: Çok erken oldu

OGM 3477 PERSONEL ALIMI SONUÇLARI: Orman Genel Müdürlüğü (OGM) sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

OGM 3477 personel alımı sonuçları, 28 Mart’ta sona eren başvuruların ardından gündeme geldi. Orman Genel Müdürlüğü merkez ve taşra birimlerinde 3477 (üç bin dört yüz yetmiş yedi) adet sözleşmeli destek personeli alımı başvuruları sonrası gözler sonuç sorgulama ekranına çevrildi. Yerleşmeye hak kazanan adayların işe başlamaları için gerekli belgeleri, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Orman Genel Müdürlüğü internet adresinden (www.ogm.gov.tr) duyurulacak olup ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacak. Peki, OGM 3477 personel alım sonuçları açıklandı mı? Başvuruları KPSS puanına göre OGM personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, ayrıntılar.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’ne yeni rektör

Yaklaşık 10 yıldır rektörlük görevinde bulunan Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu’nun görevden ayrılmasından sonra Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi rektörlüğüne uzun yıllardır kurumda çeşitli görevler üstlenen Prof. Dr. Adem Akçakaya getirildi.

Kariyer planlamasında parayı değil kişisel gelişimi önemsiyorlar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye genelindeki Bilim ve Sanat Merkezleri’nde (BİLSEM) eğitim alan öğrencilerin kariyer gelişimlerinin incelenmesine yönelik araştırma yapıldı. Buna göre öğrencilerin, kariyer planlamasında maddi kazanç yerine kişisel gelişimlerine öncelik verdikleri belirlendi.

AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi ara sınav sonuçları için öğrenciler bekleyişini sürdürüyor. 19-20 Nisan tarihlerinde tamamlanan sınavların ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Peki, AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir