Sessiz kalması tepki çekmişti: Athena Gökhan’dan ‘hak, hukuk, adalet’ çağrısı!

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması ve sonrasında yaşanan gelişmelere ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Özoğuz, kamuoyunda çarpıtılan haberlere tepki göstererek, halkın artık bu tür manipülasyonlara itibar etmemesi gerektiğini vurguladı.

Sanatçı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili dostlar, ülkemizde malum medyanın çarpıtmalarına artık halk olarak alışmış olduğumuza eminim. Lütfen bu aldatmalara ve çarpıtmalara rağbet etmeyiniz. Bizlerin kimler olduğunu, düşüncelerimizin neler olduğunu, neyi arzu ettiğimizi en iyi bilenler sizlersiniz.”

Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarının en kısa sürede serbest bırakılmasını dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ekrem Bey ve arkadaşlarının en kısa zamanda 299 öğrencimizle birlikte evlerine dönmesini, ülkemizdeki hak, hukuk ve adaletin yerini bulmasını umut ediyorum.”

Paylaşımına “#HakHukukAdalet” etiketiyle son veren Özoğuz’un sözleri, sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

Related Posts

Prof. Dr. Süleyman Pampal: ‘7-7.5 civarında deprem her an olabilir’

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, “7-7.5 üzerinde bir deprem her an mümkündür. Deprem tehlikesi çok yüksek” dedi.

Hamas’tan Gazze’de çete kurduğu iddia edilen Ebu Şebab’a 10 gün süre

Hamas, Gazze’de silahlı çete kurmakla suçladığı Yaser Cihad Mansur Ebu Şebab isimli vatandaşın teslim olması için 10 gün süre verdi. Ebu Şebab, İsrail için casusluk yapmakla” suçlandı.

Yolda yanan araba ormanı kül etti

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halinde iken yanan arabadan çıkan alevler ormanı yaktı. Üç kişi yanan arabadan son anda indi, ormanlık alandaki yanın büyümeden söndürüldü.

Mansur Yavaş, Saraçhane mitingine neden katılmadığını açıkladı

ABB Başkanı Mansur Yavaş, dün akşam Saraçhane’de “100 KARASI” sloganı ile düzenlenen mitinge, Dünya Kentler Zirvesi Belediye Başkanları Forumu’na katılacağı için katılım sağlayamayacağını açıkladı.

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: ‘Heyetimiz Erdoğan ile buluşacak’

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda DEM Parti İmralı heyetinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini duyurdu.

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor