Erdoğan’dan ‘doğum günü’ teşekkürü: ‘Bu can bu tende oldukça…’

Erdoğan, doğum günü tebriklerine teşekkür etti

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum gününde tebrik mesajları alan herkese teşekkür etti. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, doğum gününü kutlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Erdoğan, telefonla, mesaj yoluyla veya sosyal medya üzerinden doğum gününü kutlayan ve samimi dileklerini ileten herkese minnettar olduğunu belirtti. Ülkenin dört bir yanından ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen tebrikleri memnuniyetle karşıladığını ifade eden Erdoğan, bu samimi duygular ile yaklaşımların kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Erdoğan, teşekkür mesajında, ülkesine hizmet etme şerefine nail olduğu için Allah’a şükrettiğini ve daha adil bir dünya için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. ‘Her şey Türkiye için’ diyerek yola devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, tüm vatandaşlarına, yol arkadaşlarına ve dostlarına teşekkürlerini iletti ve nice yıllara diye dua etti.

Related Posts

Samsun’da faciadan dönüldü: Anne ve oğlu boğulmaktan cankurtaranlar kurtardı

Samsun’da serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren anne ve oğlu Cankurtaranlar tarafından sudan çıkarıldı. Anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

Nihat Kahveci’den zehir zemberek sözler

Kontraspor Youtube kanalının yorumcusu Nihat Kahveci’den, 343 Digital Youtube kanalı yorumcuları Haluk Yürekli, İbrahim Seten ve Murat Aşık’a zehir zemberek sözler geldi.

Kral golle döndü: Icardi 9 ay sonra sahada

Sarı Kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi 9 ay aradan sonra ilk kez sahalara döndü. Icardi maçta bir de gol atarak takımına golle dönmüş oldu.

Suç örgütüne 5 ilde eş zamanlı operasyon: 13 gözaltı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada elebaşılığını Selahattin Yılmaz’ın yaptığı silahlı suç örgütüne yönelik çalışma yürütüldü.

Fenerbahçe, Süper Lig’i deplasmanda açarken zorlanıyor

Süper Lig’in ilk haftasında Göztepe deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe için dikkat çeken bir ayrıntı göze çarpıyor.

Suudi Arabistan’dan İsrail’in ‘E1’ Projesine sert tepki

Suudi Arabistan, İsrail’in işgali altındaki Doğu Kudüs’te Filistinlilerden gasbedilen yerleşimleri genişletecek ve Batı Şeria’nın kuzeyini güneyinden ayıracak “E1” projesinin onaylanmasını “şiddetle” kınadı.