Hasankeyf’te Kaçak Sigara Operasyonu

Jandarma Ekipleri Batman’ın Hasankeyf İlçesinde Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Hasankeyf ilçesinde gerçekleşen operasyonda jandarma ekipleri, bir araçta yapılan aramada 2.260 paket kaçak sigara buldu. Batman İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Hasankeyf Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 25 Ocak tarihinde yaptıkları yol kontrolünde söz konusu araçta gerçekleştirdikleri aramada 2.260 paket bandrolsüz sigara ve 6 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.

Olayın ardından araçta bulunan kişi gözaltına alındı ve hakkında yasal işlem başlatıldı. Batman ilçesinde gerçekleşen operasyon sonucu ele geçirilen kaçak sigara miktarı dikkat çekerken, jandarma ekipleri kaçakçılık ve organizeler suçlarla mücadeledeki kararlı çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Related Posts

Elazığlı Wushu Sporcuları Malatya’da Başarı Kazandı

Malatya’daki Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda Elazığlı sporcular ödül kazandı, başarıları gurur kaynağı oldu.

Yalova’da Park Temizliği Uygulaması

Zabıta, parka çekirdek kabuğu atanları tespit edip kendi elleriyle temizlettirdi.

LGS Sınavında Görevden Uzaklaştırma

Bakan Tekin, LGS sırasında 29 kişinin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı, sınav güvenliği sağlandı.

UEFA Konferans Ligi: Başakşehir’in eşleşmesi belli oldu

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek Başakşehir’in eşleşmesi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KKTC dönüşü net mesaj: Tüm sabotajlara ve yapılara karşı teyakkuz halindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC ziyareti dönüşü uçak röportajında gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Kudüs ittifakı çağrısından, Terörsüz Türkiye hedefine; Savunma Sanayiinden, Zengezur Koridoru’na kadar kendisine yöneltilen pek çok soruya cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörsüz Türkiye” hedefimize ulaşmak için adımlarımızı atmayı sürdürüyoruz. Bu nihai hedef doğrultusunda ilerleme devam ediyor. Sürecin provokasyonlardan etkilenmemesi için de son derece dikkatliyiz. “Terörsüz Türkiye” hedefimizi sekteye uğratacak tüm sabotajlara ve yapılara karşı teyakkuz halindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Manisa’da Huzur Uygulaması: 203 Bin TL Ceza

Yunusemre’de yapılan denetimlerde 203 bin TL ceza kesildi, uyuşturucu ele geçirildi.