Muğla’da soba faciası: Karı- koca öldü

Muğla Fethiye Yeni Mahalle Sobadan Zehirlenerek Ölen Çift

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de yaşayan Mehmet ve Cemile Başar çiftinden haber alamayan yakınları, endişelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurdu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Başar çiftinin yaşamını yitirmiş haldeki bedenleriyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda çiftin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Mehmet ve Cemile Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na nakledildi.

Related Posts

Minik Zeynep’ten İtfaiyecilere yürek ısıtan not: ‘İyi ki varsınız’

İzmir’in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale için Zonguldak’tan gelen Çaycuma Belediyesi İtfaiyesi ekibi, yangınla mücadelenin ortasında küçük bir kız çocuğundan gelen anlamlı mesajla duygulandı. Zeynep Sare Elmalı adlı minik yardımsever, itfaiyecilere verdiği notta “Sadece dua edebiliyorum ama yanınızdayım” diyerek yürekleri ısıttı.

Putin görevden almıştı! Cesedi bulundu

Rusya’da Başkanlık Kararnamesiyle görevden alınan Rusya Ulaştırma Bakanı Starovoit’in cesedi bulundu

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Özçelik, partisinden istifa etti

Özçelik “İstanbul Büyükşehir Belediyesi etrafında yaşanan tartışmaların, partililer arasında dahi sorgulanan yanlışların üstünün örtülmeye çalışılması; parti kaynaklarının halk için çözümler üretmek yerine tek bir ismin etrafında şekillenen bir anlayışla seferber edilmesi, kabul edilemez bir tablo yaratmaktadır.” dedi.

Mustafa Sarıgül’den iş dünyasına ‘Erzincan’ tepkisi

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan’a yapılan yatırımların eksik olduğunu, birçok projenin yarım kaldığını ileri sürdü.

Cezaevindeki Aykut Erdoğdu’dan mesaj: Dalga dalga operasyonlara, geniş kapsamlı tutuklamalara hazırlıklı olun

Cezaevindeki Aykut Erdoğdu’dan mesaj: Dalga dalga operasyonlara, geniş kapsamlı tutuklamalara hazırlıklı olun

Türkiye Belediyeler Birliği’nden operasyonlarla ilgili açıklama

Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni, belediye başkanlarına yönelik operasyonlar üzerine yazılı açıklama yaptı. Operasyonların, demokrasiye, zarar verdiği belirtilen açıklamada; “Kamuoyunu, bu hukuksuz ve adil olmayan girişimlere karşı duyarlı olmaya; demokratik değerleri ve hukuk devletini her daim birlikte savunmaya davet ediyoruz.” denildi.