Kütahya’da AK Parti Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Kütahya’da gerçekleşen AK Parti İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi, Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı izletildi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, yaptığı konuşmada kadın kollarının ve kadınların AK Parti’nin büyük desteği olduğunu belirtti. Kadınların siyasette sadece nesne değil, özne olduğunu vurgulayan Demir, kadınların siyasete kattığı değeri önemsedi.

AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Dilara Sina Tabak, AK Parti’nin sadece siyasi bir parti olmadığını ifade ederek, AK Parti’nin bir dava bilinciyle hareket ettiğini belirtti. Tabak, gençlere ve çocuklara verilen değerin önemine de değindi.

AK Parti İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, partinin kadınlara verdiği değeri vurgulayarak, AK Parti’nin Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük sivil kadın hareketi olduğunu belirtti. Erenler, kongrelerin birer bayrak yarışı olduğunu ve coşkuyla geçtiklerini ifade etti.

Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı, görevi gönül rahatlığıyla devrettiğini belirtti. Kongrenin ardından Sevde Nur Çakıcı, AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

Related Posts

Zigana Tüneli’ne ayı girdi!

Gümüşhane’deki Zigana Tüneli’ne yavru bozayı girdi.

Boşandığı polis memurunu öldüren komisere ağırlaştırılmış müebbet hapis

Edirne’de boşandığı polis memuru Sevda Kuş’u (37), tabancayla vurarak öldüren komiser Ali Yılmaz (40), ‘kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmayı izleyen Kuş’un babası Erkan Kuş, karar sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Konya’da kundaklama iddiasıyla 2 tutuklama: 1’i avukat çıktı!

Konya’nın Meram ilçesinde bir evin kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan 1’i avukat 2 zanlı tutuklandı. Şüphelilerin, kundaklanan evde oturan yabancı uyruklu M.U. ile dosya karşılığında verdikleri komisyon ücretinde anlaşamadıkları, bu nedenle olayı gerçekleştirdikleri öne sürüldü.

Macron’dan Avrupa’ya çağrı: İsrail’e sert tutum gösterin

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Singapur Başbakanı Lawrence Wong ile Shangri-La Diyalog güvenlik konferansı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Macron konuşmasında, İsrail’in saldırını sürdürdüğü ve yardım girişini büyük ölçüde …

Fırat Aydınus Volkan Demirel’e kırmızı kart gösterdi ortalık karıştı!

Golazo Cup isimli turnuvada oynayan Volkan Demirel ile yan hakem arasında çıkan gerginliğin ardından hakem Fırat Aydunus Volkan Demirel’e kırmızı kart gösterdi. Karara kızan Demirel mikrofonla tribünlere seslendi.

Milletvekilleri de vize kuyruğunda bekliyor

‘Vizesiz Avrupa’ vadeden AKP, yurt dışı kapılarını kapadı. Diplomatik pasaport sahibi İYİ Partili Çömez, NATO zirvesine gitmek için vize aldı.