Samsun’da bir depoda 755 litre etil alkol ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı Etil Alkol Kaçakçılığı Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şubesi ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, B.Ö’nün (56) etil alkol bulundurduğu bilgisine ulaştı ve hemen harekete geçti.

İlkadım ilçesinde şüpheliye ait depoya operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada 755 litre etil alkol ele geçirdi. Bu büyük miktardaki alkolleri yasa dışı yollarla satmaya çalışan şüpheli, operasyon sonucu jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve jandarma ekipleri, benzer suçları işleyen diğer kişilere de ulaşmaya çalışıyor.

Related Posts

Otobüsta yanına oturduğu kadını taciz etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde halk otobüsünde bir kadın taciz eden zanlı gözaltına alındı.

Okan Buruk ikna etti! Galatasaray yeni kalecisine kavuşuyor

Galatasaray, Muslera’nın ayrılığı sonrası yeni kaleci arayışında kararını Manchester City’den ayrılması beklenen Ederson’dan yana kullandı. Sarı-kırmızılı kulüp, İngiliz kulübüyle pazarlıklarının son aşamasına geldi. Ederson ile görüntülü konuşmalar yapan Okan Buruk oyuncuyu ikna etti.

Aydın’a Yeni Tarım Müdürü Atandı

Ayhan Temiz, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevine başladı. Devir teslim yapıldı.

Direksiyon başında ölü bulundu

Antalya’da otomobiliyle çiğ kadayıf dağıtımı yapan 61 yaşındaki Mustafa Sarıca, şoför koltuğunda ölü bulundu.

New York’taki saldırıda trilyonluk fonun yöneticisi öldürüldü

Blackstone yatırım şirketinde üst düzey bir yöneticinin hayatını kaybettiği saldırıda çalışanlar barikat kurarak kendilerini korumaya çalıştı

Sarıyer’de vahşet: Başına çöp poşeti geçirilip bantlanmış ceset bulundu

İstanbul Sarıyer’de yol kenarındaki ormanlık alanda başına siyah çöp poşeti geçirilmiş ve bantlanmış halde 25 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin yanında Rusça yazılı bir not ile kişisel eşyalar çıktı. Polis cinayet ihtimalini araştırıyor.