Kulisler bu iddiayla çalkalandı: Kabinede ‘Akşener’ sürprizi

Akşener Kabine Değişikliğinde Olabilir mi?

Siyasetin gündeminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısının ardından gerçekleşen İmralı ziyareti ve belediyelere yapılan operasyonlarla hareketliyken kabine değişikliği için gündeme gelen isim Ankara kulislerini hareketlendirdi. SÖZCÜ yazarı Erdal Sağlam, kabinede Akşener’in isminin geçtiğini söyledi.

“AKŞENER’İN İSMİ GEÇİYOR”

Para Politika’da konuşan Erdal Sağlam, “Kabine değişikliği yine konuşulmaya başlandı. Değişik değişik isimler de gündeme geliyor gündeme. Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için Meral Akşener’in artık kesinleştiği de söyleniyor.” dedi.

Sağlam şu ifadeleri kullandı:

-Farkındaysanız haberler de çıkıyor. Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı sayısı ikiye çıkacak diye. Müsteşarlıklar olacak gibi haberler çıkıyor. Makyaj bir şey yapabilirler.

“BAKANLARIN BİLE FONKSİYONU YOK”

-Bürokrasinin çalışmadığı çok açık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde bakanlığın bile fonksiyonu yok.

“KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNDE ÇOK DEĞİŞİK İSİMLER KONUŞULMAYA BAŞLANDI”

-Kabinede değişikliğinde çok değişik isimler çıkmaya başladı. Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın bakan olacağı konuşuluyor. Milli Savunma Bakanlığı için emekli bir orgeneralin adı geçiyor. Bu tür şeyler Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın 30 Ekim’de yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın eski İYİ Parti Genel BaşkanıMeral Akşener hakkındaki dava ve şikayetlerinden vazgeçtiğini bildirmişti.

Related Posts

AYM’nin kararı sonrası hayvanseverler engellemeleri aştı, AYM’nin kapısına dayandı

AYM’nin “Hayvanları Koruma Kanunu” kararını protesto eden yaşam hakkı savunucuları engellemeleri aşarak AYM’nin kapısına dayandı.

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Bakanlık İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza kesti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL idari para cezası uyguladı.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Kum fırtınası can aldı! 11 ölü

Irak ve İran’ın bazı bölgelerinde etkili olan şiddetli kum fırtınası can aldı.

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir